Een tweede thuis voor kinderen

Onze sport BSO biedt een tweede thuis
waar het kind centraal staat.

Bij ons op de BSO staat de groei en het plezier van jouw kind centraal

We bieden een veilige en vertrouwde omgeving waar jouw kinderen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Met onze actieve programma’s en onze betrokken aanpak stimuleren we de energie en zelfverzekerdheid van jouw kind. Neem contact met ons op voor een rondleiding en ervaar hoe Sport BSO jouw kinderen een geweldige buitenschoolse opvangervaring kan bieden.

Maak kennis met de begeleiding

Djim Baas

Eigenaar / oprichter

Mijn naam is Djim Baas, ik ben 32 jaar oud en samen met mijn jeugdvriend Joost ben ik mede-eigenaar van een sport BSO. We zijn in 2015 begonnen aan deze bijzondere reis, nadat we elkaar leerden kennen in het volleybalteam toen we twaalf jaar oud waren.

Na vele jaren van volleyballen en het werken in verschillende kinderopvangorganisaties, kwamen we tot de conclusie dat buitenschoolse opvang nog beter en leuker kon zijn. Ondanks de uitdagingen die we tegenkwamen, openden we met veel enthousiasme onze deuren. We zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat ouders in ons hebben gesteld.

Naast mijn rol als mede-eigenaar en pedagogisch coach, blijf ik nog steeds actief in het volleybal en ben ik gecertificeerd trainer met de nodige ervaring. In de toekomst wil ik me meer richten op training en coaching, maar op dit moment geniet ik van mijn rol als speler en mentor, en geef ik graag cursussen aan andere trainers. Samen met ons geweldige team streven we ernaar om elke dag te groeien en kinderen een geweldige tijd te bezorgen bij onze BSO.

Joost de Mie

Eigenaar / oprichter

Ik ben Joost de Mie, mede-eigenaar van onze geweldige sport BSO. Djim en ik zijn al meer dan 20 jaar beste vrienden. Onze vriendschap begon met een gedeelde liefde voor volleybal, en dat bracht ons hier. We werkten allebei op andere sport BSO’s, maar we droomden ervan om het nóg leuker te maken. In 2014 begonnen we met het smeden van plannen, en in september 2015 gingen de deuren van onze allereerste locatie open.

Wat ik zo fantastisch vind aan werken in de kinderopvang, is de vaste dagelijkse routine die nooit saai wordt omdat elke dag anders is door de kinderen. Sporten met de kinderen is mijn passie. Tijdens vakanties rennen we samen de piepjestest en het is ongelofelijk om te zien hoe ze steeds hun eigen records verbeteren.

Hoewel ik tegenwoordig minder vaak op de groep sta vanwege onze groeiende organisatie, blijf ik graag in nauw contact met de kinderen en hun ouders. Ik wens jullie in ieder geval een onvergetelijke en sportieve tijd bij ons op de BSO toe!

Ilona van den Boom

Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal!
Mijn naam is Ilona van den Boom, mama van Dave en binnenkort nog een klein wondertje.

Ik ben pedagogisch medewerker bij onze sport BSO! De leukste BSO van het land natuurlijk!

Ik ben heel erg blij met de combinatie van vrij spelen en het sporten. Want ik merk dat de kinderen dat heerlijk vinden. Ook als ze een sport van die dag misschien niet super leuk vinden. Hihi. Vroeger heb ik heel veel turnlessen gegeven, waarvoor ik verschillende cursussen heb gedaan. Met die diploma’s mag ik ook gymlessen geven op basisscholen en BSO’s. Dus dat komt goed van pas met het sporten.

Zelf speel ik sinds mijn 16e volleybal bij Forza Hoogland.

Naast volleybal vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn. Zo heb ik in 2012 een boek uitgebracht en ben ik ook gek op tekenen. Soms moet ik daar nog wel even tijd voor zoeken, maar vooral als ik vakantie heb, ga ik helemaal los.

Sophie

Begeleidster

Hoi!
Ik ben Sophie (24). Sinds januari 2023 werk ik bij BSO Keistad. Naast mijn werk, studeer ik Social Work. Ik ben altijd vrolijk en enthousiast, en ik hou ervan om creatief bezig te zijn. Verder vind ik het leuk om samen met de kinderen aan doelen te werken, lekker te knutselen of een spelletje te spelen. Daarnaast ben ik ook 2 dagen per week te vinden op het volleybalveld en in de boksschool! 🙂

Denise Achterberg

Begeleidster

Mijn naam is Lisanne van den Akker, en ik ben 23 jaar oud. Dit wordt alweer mijn derde schooljaar bij de sport BSO. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen gevolgd, waardoor ik nu op de BSO mag werken. Tijdens mijn stages heb ik ontdekt dat ik het werken met kinderen erg leuk vind. Ik geniet er enorm van als de kinderen een leuke dag hebben gehad bij ons en wanneer ze iets hebben bereikt waar ze al lang aan hebben geoefend.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding jeugdwerker, en ik hoop hier meer te leren over het gedrag van kinderen en hoe ik hier het beste op kan reageren.

Op de BSO spelen we veel spelletjes met elkaar, en ik geniet er ook erg van om spelletjes te spelen. Spelletjesavonden met mijn familie of vrienden mogen zeker niet ontbreken in mijn lijst van favoriete bezigheden (vooral als ik win natuurlijk :)). Als je nog spelletjes kent waarvan je denkt dat Lisanne ze echt moet leren kennen, laat het me dan vooral weten, want mijn spelletjeskast kan altijd worden uitgebreid.

Het lezen van een goed boek vind ik ook echt heerlijk, vooral als de zon lekker schijnt.

Scotty Kneefel

Begeleider

Ik ben Scotty Kneefel, 21 jaar oud, en ik woon in Amersfoort. Na het afronden van mijn sportopleiding ben ik gaan werken bij de sport BSO. Ik heb ontdekt dat werken met kinderen echt iets voor mij is, en nu kan ik dat combineren met mijn liefde voor sport. Elke dag sporten is iets waar ik echt van hou. Het geven van sportlessen aan kinderen vind ik geweldig, en het zien van hun plezier tijdens de lessen maakt me blij.

Wat ik prettig vind aan de BSO is dat zowel de kinderen als de medewerkers veel vrijheid hebben. Persoonlijk hecht ik waarde aan structuur, maar ik begrijp het belang van vrijheid.

Buiten mijn werk voetbal ik in het eerste team bij CJVV, dus als je zin hebt om op de BSO te voetballen, mag je me altijd roepen! 😁

Lieke Smink

Begeleidster

Hallo allemaal! Ik ben Lieke Smink, 19 jaar oud, en ik ben geboren en getogen in Amersfoort. Onlangs heb ik mijn sportopleiding succesvol afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik maar liefst 2 jaar stage gelopen bij de sport BSO, en ik ben blij om te zeggen dat ik hier nu kom werken!

Ik vind het geweldig om met de kinderen te sporten, les te geven en natuurlijk samen te knutselen en spelletjes te spelen. Naast het sporten met de kinderen, ben ik ook dol op voetbal, wat ik bij vv Hoogland doe. In het weekend geniet ik graag van een goed feestje samen met vrienden!

Beer

Begeleider

Hoi, mijn naam is Beer, ik ben 24 jaar oud en ik heb mijn hele leven in Amersfoort gewoond. Voor mijn opleidingen heb ik de niveaus 2 en 3 van sport en bewegen gevolgd, en nu ben ik afgestudeerd als sociaal werker. Dankzij mijn stage heb ik 2 jaar ervaring in het jongerenwerk opgedaan, wat ik heb gedaan bij het jongerencentrum Blits.

Ik ben ook een grote fan van sporten; zelf doe ik aan hardlopen en basketbal.

Word jij onze nieuwe collega?

Neem contact met ons op!

Bel ons om te ontdekken of we een toffe plek voor je hebben

bso amersfoort

Volop ruimte voor 
beweging en spel

Onze sport BSO biedt een tweede thuis waar het kind centraal staat. We bieden een veilige en accepterende omgeving waar kinderen hun ervaringen kunnen delen en zich vrij kunnen uitdrukken. We waarderen hun energieke natuur en bieden volop ruimte voor beweging en spel. Onze pedagogische medewerkers zijn actief betrokken, stimuleren open communicatie en zorgen ervoor dat elk kind zich gehoord en begrepen voelt.

bso amersfoort

Stimulatie en Ontwikkeling voor de Toekomst

Onze sport BSO biedt een tweede thuis waar het kind centraal staat. We bieden een veilige en accepterende omgeving waar kinderen hun ervaringen kunnen delen en zich vrij kunnen uitdrukken. We waarderen hun energieke natuur en bieden volop ruimte voor beweging en spel. Onze pedagogische medewerkers zijn actief betrokken, stimuleren open communicatie en zorgen ervoor dat elk kind zich gehoord en begrepen voelt.

Jouw kind Actief
en Vol Zelfvertrouwen

Met onze hulp:

Zijn kinderen bij Sport BSO actiever dan kinderen in andere buitenschoolse programma’s.

Heeft 9 op de 10 ouders minder stress, dankzij onze flexibele en betrouwbare werkwijze

Erg leuke en gezellige Sport BSO. Enthousiaste leiding! De kinderen krijgen genoeg ruimte om lekker te kunnen sporten, maar gaan ze liever gewoon spelen dan kan dat ook. Ons zoontje vermaakt zich zo goed dat hij elke keer weer nog helemaal geen tijd heeft om mee naar huis te gaan. Een aanrader dus!
Monique
Mama van Stan

Een te gekke plek voor je kids

Flexibele programma’s

Die aangepast zijn aan jouw behoeften en die van jouw kinderen.

Ontwikkelingsgerichte activiteiten

Die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van jouw kinderen.

Een veilige en actieve omgeving
Waar jouw kinderen kunnen leren, spelen en actief kunnen zijn.

Ben je klaar om het gedoe van het zoeken naar 
een betrouwbare en actieve buitenschoolse opvang achter je te laten? 

JA! Ik wil een rondleiding op de BSO

Kies een datum waarop je langs wil komen en we nemen binnen 1 dag contact met je op!