Djim Baas

eigenaar

Mijn naam is Djim Baas en ik ben één van de eigenaren van de sport BSO. Heel wat jaren geleden, toen Joost en ik een stuk jonger waren en nog bij andere BSO organisaties werkten, zeiden wij tegen elkaar dit kunnen wij zelf toch veel beter, binnen 5 jaar openen wij zelf een sport BSO. 4 jaar later, september 2015, was het echt zover en openden de deuren van de sport BSO.

Sinds die tijd werk ik elke dag weer met super veel plezier, elke dag doen we weer ons best om de BSO voor iedereen een plek te maken waar ze graag naar toe komen. Dit geld natuurlijk voor de kinderen, maar ook zeker voor de stagiaires, personeel en ons zelf.

Naast deze fantastische baan, heb ik nog wat meer hobby’s. Volleyballen doe ik al vanaf mijn 12de en ik heb er alweer 10 seizoenen in het 1ste van volleybal vereniging Keistad op zitten.

Naast het volleyballen ben ik elke week nog in de fitness te vinden en vind ik eigenlijk alle sporten leuk om te doen. Stiekem vind ik training geven het aller leukste om te doen en hier heb ik dan ook nog een hoop ambities. Ik heb meerdere trainers diploma’s gehaald en met top jeugd teams tot senioren teams gewerkt. Toch vind ik zelf spelen nog zo leuk, dat ik wacht tot ik dit niet meer op hoog niveau kan voor ik me volledig op het trainen/coachen ga richten.

Naast al dat werken en sporten word er in het weekend ook zeker genoten van een biertje en zal ik een goed feestje echt niet missen  🙂

Joost de Mie

eigenaar

Ik ben Joost de Mie al weer 28 jaar jong, geboren en getogen in Amersfoort en niet meer weg te krijgen hier.

Ik heb, voordat ik de BSO begon met Djim, heel wat jaren gewerkt op verschillende BSO’s. Maar eigenlijk waren we er over uit dat we het samen eigenlijk nog leuker konden maken voor dekinderen.

In 2015 openende Sport BSO Keistad zijn deuren. Vanaf dat moment was het avontuur begonnen op de BSO. Nog steeds kom ik met plezier naar de BSO toe om er weer een leuke dag van te maken. De dag indeling is dan wel altijd het zelfde. Maar met de kinderen is het altijd weer een andere dag.

Zelf houd ik ook van sport, voornamelijk volleybal en fitness. Maar ook van andere sporten kan ik erg genieten.In het volleybal heb ik ook jaren jeugd training geven en gecoacht. Altijd met plezier gedaan.Ik kijk uit om kennis te maken en te laten zien wat wij met de BSO doen.

Ilona van den Boom

Begeleidster

Hoi allemaal! 
Mijn naam is Ilona van den Boom en ik pedagogisch medewerker bij onze sport BSO! De leukste BSO van het land natuurlijk!

Ik ben heel erg blij met de combinatie van vrij spelen en
het sporten. Want ik merk dat de kinderen dat heerlijk vinden. Ook als ze een sport van die dag misschien niet super leuk vinden. Hihi. Vroeger heb ik heel veel turnlessen gegeven, waarvoor ik verschillende cursussen heb gedaan. Met die diploma’s mag ik ook gymlessen geven op basisscholen en BSO’s. Dus dat komt goed van pas met het sporten.

Zelf speel ik volleybal bij het eerste vrouwen team van Forza Hoogland (promotieklasse). Jaja. Ik weet het, dat is bij de concurrent. Wisten jullie dat dat de rede was, dat ik nog  heeel even getwijfeld had, voordat ik ging solliciteren bij deze BSO? Haha.  Ik kan daar nu heel hard om lachen.

Naast volleybal vind ik het ook heerlijk om creatief bezig te zijn. Zo heb ik in 2012 een boek uitgebracht en ben ik ook gek op tekenen. Soms moet ik daar nog wel even tijd voor zoeken, maar vooral als ik vakantie heb, ga ik helemaal los.

Altijd veilig & een goede sfeer

Wij vinden dat iedereen zich thuis moet voelen en  helemaal zichzelf kan zijn bij ons op de BSO

Beweging & gezond eten!

Wij vinden bewegen en gezond eten heel belangrijk! Elke dag een uurtje sporten en achteraf vers fruit en een gezonde snack voor iedereen! 

Sport in de hal of buiten!

Sport en spel vindt plaats in een mooie sporthal met heel veel spulletjes. Maar met mooi weer nemen we alles mee naar het grote grasveld buiten!

JAAA!

Ik wil ook kennismaken
& langskomen op de BSO